Hirdetés

Pörgős lett a Támadás a Fehér Ház ellen 3. szinkronos előzetese

|

Mike Banning harmadszorra is hadba vonul az elnök és a saját épségéért.

Hirdetés

Senki nem gondolta volna, hogy a 2013-as Antonie Fuqua (Kiképzés, A védelmező, A hét mesterlövész) által rendezett Támadás a Fehér Ház ellen egyszer trilógiává fogja kinőni magát, és mégis így lett. A 2016-os második rész (London ostroma) nem szerepelt túl jól a kritikusoknál, a nézők mégis imádták, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a 60 milliós büdzséből 205 milliót hozott vissza a konyhára (míg az első rész 70-ből "csak" 170-et). Így hellyel-közzel kiszámítható volt, hogy érkezik majd egy harmadik rész is (stílusosan A védangyal bukása alcímen), amihez igaz, hogy kaptunk már egy előzetest, viszont megérkezett egy másik ízelítő is, ami sokkal pörgősebbnek és sokkal tetszetősebbnek tűnik.

Hirdetés

A történet szerint az amerikai elnök hű testőre és egyben barátja, Mike Banning (a kissé már öregecskén kinéző Gerald Butler) kerül a céltábla közepére, miután őt kezdik el gyanúsítani az elnök megölésének kísérletével. Minden őellene szól, ezért őrizetbe is veszik, viszont hogy tisztázza nevét és hűségét az elnök iránt, elmenekül és felkeresi rég nem látott, igazi vademberként élő apját (Nick Nolte). Az ő segítségét kéri, hogy együtt kapják el az igazi tettest.

Nem nevezhetjük túlontúl eredetinek ezt a sztorit, ahogy az előző két epizódét sem, viszont jelen esetben nem is ezen van a hangsúly. Ha A védangyal bukása is képes hozni azt a szintet, amit az első rész képviselt, és valóban ilyen pörgősnek, akciódúsnak ígérkezik a teljes film, mint amit ez az előzetes állít, akkor egy könnyed, hétvégi programként abszolúte megéri rá jegyet váltani kikapcsolódásképpen. Csak el ne bagatellizálják az egészet…

Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer.

Szinkronos:

Angol:

A Támadás a Fehér Ház ellen 3 - A védangyal bukása idén augusztusban kerül majd a mozikba. Ti meg fogjátok nézni a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.