Hirdetés

Teljes előzetessel hergel a The Boys: Diabolical őrülete

|

A márciusban debütáló spin-off antológia sorozat egy epizodikus lebontást is kapott a trailer mellé.

Hirdetés

Így alig két héttel a premier előtt teljes előzetest kapott a The Boys animációs spin-off szériája, a Diabolical. Azt már a kezdetektől tudni lehetett, hogy még a fősodornál is őrültebb történeteket és karaktereket fogunk kapni ebben a sorozatban, ám a múltkori videó után ez a végső előzetes képes volt még az eddigi várakozásainkon is túltenni.

Hirdetés

Az a trailerből is egyértelműen látszik, hogy minden egyes epizód más és más stílusban készült el, így nemcsak a történetekbe, hanem az animáció mikéntjébe sem fogunk tudni beleunni. A nyolcrészes első évad epizódjai 12-14 percesek lesznek. Az előzetes mellett pedig részletes lebontást is kaptunk az epizódcímekről, valamint a várható animációs stílusokról.

Laser Baby's Day out
Evan Goldberg és Seth Rogen írták a részt, melyet Crystal Chesney-Thompson és Derek Thompson rendeztek. Stílusában a Bolondos dallamokra fog emlékeztetni.

An Animated Short Where Pissed-Off Supes Kill Their Parents
Justin Roiland (Rick & Morty), valamint Ben Bayouth jegyzik a forgatókönyvet, melyet Parker Simmons hoz tető alá. Már csak az író kiléte miatt sem meglepő, hogy a Rick & Mortyt fogja megidézni a képi világ.

I'm Your Pusher
Garth Ennis (az eredeti képregény alkotója) írta, Giancarlo Volpe rendezte epizód, mely az eredeti The Boys képregényt fogja tükrözni.

Boyd in 3D
Eliot Glazer és Naz Ghodrati-Azadi által összehozott rész, melynek stílusa a francia animációs filmgyártás szerelmesei számára lehet majd ismerős.

BFFs
Awkwafina írta, Madeleine Flores rendezte a fejezetet, mely a klasszikus szombat reggeli mesék stílusában elevenedik meg.

Nubian vs Nubian
Egy anime rész, melyet Aisha Tyler írt, és Matthew Bordenave rendezett.

John and Sun-Hee
A sajátos humoráról elhíresült Andy Samberg (The Lonely Island) tollából készült epizód, melyet Steve Ahn vett a kezébe rendezőként. Első blikkre a legelborultabb résznek ígérkezik, mivel a népszerű koreai horrorfilmek inspirálták.

One Plus One Equals Two
A kreatív közreműködők között Simon Racioppát (író), illetve Jae Kimet, valamint Giancarlo Volpét (rendezők) találjuk. Ez a The Boyshoz hasonlóan a korábbi szuperhősös animációs tartalmakhoz képest sötétebb tónusban meséli el saját történetét.

A Diabolical március 4-én debütál az Amazon Prime-on, és mind a nyolc rész egyszerre lesz elérhető.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.