Hirdetés

Újabb kedvcsinálót kapott a The Boys spinoff, a Diabolical

|

Többek között a szinkronszínészek illusztris listáját is felfedték az új promóanyaggal.

Hirdetés

Most már tényleg csak heteket kell várni, hogy enyhíthessünk a The Boys sorozattal szembeni elvonási tüneteinken, hiszen márciusban érkezik a Diabolicalra keresztelt spinoff sorozat. Az antológia formátumú animációs sorozat korábban már kapott egy véres előzetest, amit most megfejeltek egy meta reklámanyaggal, amit alább megtekinthettek.

A The Boys készítőire oly jellemző szatirikus humor ezúttal is felüti a fejét, hiszen ügyesen kiparodizálja a gyorséttermi láncokat és azok reklámjait. Ezen felül azonban végre egy listát is kaptunk arról, kiknek a hangjait ismerhetjük majd fel a különböző karaktereknél. Ahogy élőszereplős testvére, úgy a Diabolical sem kispályás módjára vág neki a nézők meghódításának.

Hirdetés

Az első évadban Jason Isaacs, Aisha Tyler, Don Cheadle, Kumail Nanjiani, Awkwafina, Kieran Culkin, Seth Rogen, Evan Goldberg, Christian Slater, Justin Roiland, Andy Samberg, Kenan Thompson, Ilana és Eliot Glazer, Kevin Smith, Ben Schwartz, Michael Cera, Youn Yuh Jung, valamint Nasim Pedrad hangtónusaira lehetünk majd figyelmesek. Nem is beszélve a The Boys színészeiről, akik közül Antony Starr (Homelander), Chace Crawford (The Deep), Giancarlo Esposito (Stan Edgar), Elisabeth Shue (Madelyn Stillwell), valamint Simon Pegg (id. Hugh Campbell) is be fognak köszönni az eddigi karaktereik felbukkanásai révén.

Ti várjátok már a március 4-i rajtot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.