Hirdetés

Megérkezett a Tenet, Christopher Nolan új filmjének első szinkronos előzetese

|

Már szinkronosan is megcsodálhatjuk az év egyik legnagyobb durranásnak ígérkező filmjét.

Hirdetés

A 2010-es évtizedhez hasonlóan a húszas éveket is egy Christopher Nolan filmmel indíthatjuk ezen a nyáron. A rendező (A sötét lovag-trilógia, Csillagok között) legutóbbi filmje, a Dunkirk után egy Eredetre hajazó, időutazással és kémekkel egyaránt teletűzdelt akció-thrillerrel készül számunkra a közelgő Tenet személyében.

Hirdetés

Egészen decemberig a rendező kapcsán már megszokott titkolózás vette körül a filmet, akkor viszont végre befutott az első előzetes az év egyik legjobban várt mozijához.

Amit akár már magyar szinkronos változatban is lehetőségetek van megtekinteni:

A projekt kapcsán egyelőre csak az óriási költségvetését - 225 millió dollárra saccolják a film elkészültét, marketingköltségek nélkül persze, ezzel pedig Nolan eddigi legdrágább filmje -, valamint a szereplőgárdáját ismerhettük. Nolan a filmet az Észak-Északnyugat és az Eredet szerelemgyerekéhez hasonlította, ami az előzetes alapján még nem tudjuk pontosan, hogy mit is akar jelenteni, mindenesetre a képsorok egy akciódús és legalább annyira csavaros filmet vetítenek előre, mint Nolan korábbi alkotásai.

A film 2020. július 16-án érkezik a hazai mozikba, a főszerepben látható John David Washington (Csuklyások) mellett pedig feltűnik még Robert Pattinson (A világítótorony), Kenneth Branagh (Gyilkosság az Orient expresszen), Michael Caine (Csillagok között, Eredet), Elizabeth Debicki (Nyughatatlan özvegyek), Aaron Taylor-Johnson (Éjjeli ragadozók), Himesh Patel (Yesterday) és Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.