Hirdetés

The Child in Time trailer - Benedict Cumberbatch elveszíti a gyermekét

|

Miközben egyre nagyobb szerepeket vállal Hollywoodban, Benedict Cumberbatch nem veszi félvállról a BBC-hez fűződő viszonyát sem. Ezúttal egy megrázó dráma, a The Child in Time főszerepében brillírozhat, amely komor témát boncolgat.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch előszeretettel játszik öntelt, egoista, zseni figurákat, ami hihetetlenül jól is áll neki, de tehetségét akkor sem felejti otthon, ha egy megtört kisembert kell eljátszania. A BBC és Julian Farino (Nagypályások, Kergetjük az amerikai álmot, Törtetők) közös tévéfilmjében pedig pontosan egy ilyen szerepet szántak neki.

Hirdetés

Az Ian McEwan 1987-es regényéből faragott The Child in Time-ban Cumberbatch egy Stephen Lewis nevű férfit alakít, aki a boldog apák sorát gazdagítja és élvez minden percet három éves kislányával, csakhogy egyszer vásárlás közben olyan horrorisztikus esemény történik, amit egyetlen szülőnek sem szabadna átélnie: eltűnik a gyermeke. A film legfőképpen azt próbálja meg bemutatni, hogyan próbál meg feldolgozni egy házaspár egy ilyen szörnyű helyzetet és hogy az apa hogyan tud elszámolni a lelkiismeretével. 

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor láthatjuk majd a The Child in Time-ot, mindenesetre Cumberbatch producerként is egyengeti a sorsát, ez ugyanis az első dráma, amit produkciós cégén, a SunnyMarch TV-n keresztül támogat. A feleséget egyébként Kelly Macdonald (Gengszterkorzó, Anna Karenina, Nem vénnek való vidék) alakítja.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.