Hirdetés

The Current War előzetes - Benedict Cumberbatch feltalál

|

Amikor a tudósok párviadala szó szerint izzik a feszültségtől.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch ismét arrogáns zseni szerepkörben jöhet? Naná, hiszen nagy valószínűséggel ettől a karaktertípustól sohasem fog tudni elszabadulni, ráadásul most nem is akármilyen zsenit formálhat meg.

Hirdetés

A most kiadott The Current War első előzetese már a benne elmesélt közeg miatt is érdekes és izgalmas a mai életrajzi filmek felhozatalában. Cumberbatch alakítja Thomas Edisont a XIX. században, amikor is az elektromosság bevezetésével és forradalmasításával vérre menő párviadalba kezd George Westinghouse-szal (Michael Shannon) és Nicola Teslával (Nicholas Hoult), amelyben a győztes átírhatja a történelmet.

Az említett közeg tehát rendkívül izgalmas, már csak azért is, mivel a témával nem igazán foglalkoztak, csak Christopher Nolan érintette annak idején A tökéletes trükkben. Mi tagadás, képi világa sokszor annyira megidézi Nolan klasszikusát, hogy az amúgy is képregény kompatibilis szereplőgárdát elnézve - Doctor Strange, Zod tábornok és Bestia mellett feltűnik benne az új Pókember, Tom Holland is - már várja az ember, hogy Christian Bale, vagy Hugh Jackman mikor bukkan fel, hogy bűvészkedjen.

A filmet az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni rendezője, Alfonso Gomez-Rejon dirigálta, ami szintén azt ígéri, hogy egy nívós produkcióval lesz dolgunk. A film először a Torontói Filmfesztiválon (TIFF) fog debütálni, az amerikai mozikban pedig 2018 január 19-tól lesz látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.