Hirdetés

Előzetesen a legújabb LEGO film, a Ninjago Movie

|

Vicces előzetessel mutatkozik be az új LEGO film, amiben egy nindzsa csapatnak kell megmenteni a világot a gonoszoktól. Vajon a LEGO Ninjago Movie is lesz olyan sikeres, mint a LEGO Batman és a LEGO-kaland?

Hirdetés

A Warner Animation Group újabb LEGO filmmel állt elő, ami - hasonlóan a jól sikerült LEGO Batmanhez - A LEGO-kaland egyik spin-off filmje lesz. A The LEGO Ninjago Movie főhőse a zöld nindzsa, Lloyd, akinek nindzsatársaival együtt meg kell állítaniuk a Garmadont, a gonoszok gonoszát, aki nem mellesleg főhősünk apja.

Hirdetés

A The LEGO Ninjago Movie lent látható előzetese alapján igen hasonló humorral nevetteti majd meg a közönségét, mint az előző két LEGO film. Wu nagymester hangját nem más adja majd, mint Jackie Chan, a főszereplő Lloyd hangját pedig Dave Franco.

Ti milyen LEGO filmre lennétek még kíváncsiak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.