Hirdetés

Trailert kapott az Életrevalók remake

|

Bryan Cranston és Kevin Hart párosa próbálják megidézni a francia klasszikust.

Hirdetés

Miután Harvey Weinstein produkciós cége csődbe ment, bizonytalanná vált a Bryan Cranston és Kevin Hart főszereplésével készült Életrevalók amerikai feldolgozásának sorsa, azonban végül az STXfilms egy licitháború során megmentette a Neil Burger (A mágus, A beavatott, Csúcshatás) remake-jét. 

Hirdetés

A történet középpontjában két karakter, a siklóernyőzésben nyaktól lefelé megbénult New York-i milliárdos, Phillip (Cranston) és a nagydumás, csupa szív, a börtönből frissen szabadult ápoló, Dell (Hart) áll, az ő megismerkedésükről és összecsiszolódásukról szól ez az érzelmes és vicces film, amelyben az Oscar-díjas Nicole Kidman is fontos szerephez jut. Mutatjuk az első trailert: 

A The Upside premierje 2019 januárjában várható. Addig is olvassátok el az Életrevalók színdarabról készült írásunkat, amely a Játékszínben tekinthető meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.