Hirdetés

Feliratos karaktervideók segítenek megismerni a Vaják főszereplőit

|

Gyakorlatilag három új trailernek is beillő videót kaptunk a Vajákhoz, amelyekben közelebbről megismerhetjük a sorozat főszereplőit.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Netflix The Witcher adaptációjának premierje, ami azt jelenti, hogy számtalan újdonságot fednek fel a készítők a sorozatról a sajtókampány során, valamint egészen új jelenetek is bemutatásra kerülnek. A Netflix most közzétett három új videót, amelyek egyenként mutatják be a széria három főszereplőjét, név szerint Ríviai Geraltot, Vengerbergi Yennefert és Cintra Oroszlánfiókját, Cirit.

Hirdetés

A sorozat kezdeti epizódjaiban külön-külön ismerhetjük meg közelebbről ezeket a karaktereket és származásukat, mielőtt összefutnának a szálaik. Lauren S. Hissrich showrunner elmondta, hogy azért választotta ezt a struktúrát, mert így mélyebben is beleláthatunk Yennefer és Ciri múltjába, ami a könyvekben nem igazán került kibontásra. Hissrich emellett azt is elárulta, hogy eredetileg teljesen máshogyan, méghozzá Ciri szempontjából és az ő narrálásával képzelte el a sorozatot, ám rá kellett jönnie, hogy túl keveset látjuk Geraltot és az ő szemszögét, így egy másik megközelítést választott a sorozat írása során.

A The Witcher 2019. december 20-án érkezik a Netflixre, ami a magyar előzetesből kiindulva valószínűleg szinkronosan is elérhető lesz. Update: időközben befutottak a feliratos változatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.