Hirdetés

Fura lett a Thor: Ragnarök nemzetközi előzetese

|

És nem a japán narrációra gondolunk...

Hirdetés

Hanem természetesen a Benedict Cumberbatch alakította Doctor Strange-re, aki végre maga is felbukkan az előzetesben. Vélhetően nem lesz sok szerepe, hanem csak útba igazítja majd az asgaard-i istenséget, ahogy ebből kaptunk némi ízelítőt a doki bemutatkozó filmjének az egyik stáblistás jelenetében.

Hirdetés

De talán okkal titkolják, hiszen a jövő évi Végtelen Háborúban neki is kulcsszerepe lesz és egyelőre még nem nagyon került interakcióba a Bosszúállók csapatával, annak pedig örülnénk, ha ügyesebben lenne bevezetve a nagy haddelhaddba Thanosszal szemben, mint a Hangya, Sólyomszem, vagy Pókember a Polgárháborúban.

Persze ez a kis kedvcsináló Strange-en kívül is tartalmaz új képkockákat, de jobbára csak az előző (mellesleg zseniálisan stílusos) előzetes újravágva. A Thor: Ragnarök november harmadikán érkezik a mozikba, a zseniális Hétköznapi vámpírok és Vademberek hajszája direktora, Taika Waititi tolmácsolásában és minden bizonnyal ez lesz a Marvel eddigi legrövidebb filmje a 100 perc körüli játékidejével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.