Hirdetés

Tom Cruise a Mission: Impossible - Leszámolás új promójában is elemében van

|

A Top Gun: Maverick után sincs megállás Cruise számára.

Hirdetés

A világ mozijaiban továbbra is hangosan zúz a Top Gun: Maverick, Tom Cruise azonban máris a következő nagy durranására készül a hetedik Mission: Impossible filmmel, ami ugyebár Ethan Hunt különleges ügynök egy kettészedett hattyúdalának első részeként fog funkcionálni. Az eredetileg 2021-re tervezett hetedik felvonás végül 2023 július 14-én fogja megostromolni a mozikat, és a Paramount bízik benne, hogy a Top Gun folytatásának hullámait sikeresen fogja meglovagolni az újabb kémkaland.

Hirdetés

Ennek érdekében a promó máris kezdetét vette, és rögtön egy majd' 4 perces videóanyaggal kedveskedett a film hivatalos Twitter oldala a rajongóknak. Melynek talán legmeghökkentőbb részét nem is a már korábban bemutatott trailer képkockái fogják szolgáltatni, hanem az azt megelőző másfélperces felvezetés, melyben Tom Cruise egy propelleres repülőn állva köszön be a rajongóknak Dél-Afrika csodás tájai felett repülve. Aki eddig kételkedett volna abban, hogy Cruise saját maga végzi a kaszkadőrmutatványokat a filmjeiben, azokat mindenképp meggyőzi ez a másfélperces snitt.

Az azt követő kétperces anyag már nem sok újdonsággal bír a korábbihoz képest. Ethan Huntot választás elé állítják: vagy csatlakozik az új igazság megteremtésében, vagy el kell hullnia. Azt pedig sejthetjük, hogy Hunt melyik utat választja. A Dead Reckoningra, vagy magyarul Leszámolásra keresztelt hetedik filmben Cruise mellett Ving Rhamest, Henry Czernyt, Simon Pegget, Rebecca Fergusont, Hayley Atwellt és Pom Klementieffet is viszont láthatjuk. Íme az előzetes Cruise felvezetése nélkül, magyar szinkronnal: 

Nektek hogy tetszett a Cruise-zal feltuningolt első ízelítő a Dead Reckoningból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.