Hirdetés

Tom Holland bűntényből próbálja magát kimagyarázni a The Crowded Room trailerében

|

A sorozat az Apple+ TV-re érkezik júniusban.

Hirdetés

A The Crowded Room ígéretesnek tűnik. Nem csak azért, mert Tom Holland újra ledobja a Pókember jelmezt és más közegben próbál meg érvényesülni, de azért is, mert a sorozat egy fordulatos, izgalmas krimit ígér. Amihez többek között annak a Mundruczó Kornélnak is köze van, aki legutóbb a zseniális Pieces of a Woman című filmet szállította a Netflixnek. És nekünk. 

A sorozat középpontjában Danny Sullivan (Tom Holland) áll, akit letartóztatnak, miután egy New York-i lövöldözést illetően gyanúba keveredik. Hogy mi történt pontosan azon a napon és mi történt előtte, az derül ki a sorozatból, folyamatosan felfejtve egy vallató, Rya Goodwin (Amanda Seyfried) hathatós közreműködésével.

Hirdetés

A hetvenes években játszódó széria az Apple és a New Regency közreműködésével jöhetett létre, a főszerepet játszó Holland pedig executive producer minőségben is jelen van. A rendezést illetően több epizód is Mundruczó Kornélhoz köthető, akinek így ez lesz a második streamingszolgáltatós munkája és a Pieces of a Woman után ismét nagyobb, nemzetközileg is ismert nevekkel dolgozhatott együtt. Bízzunk abban, hogy Holland is egy olyan szerepet kapott itt, amelyben képes anélkül helytállni, hogy ne érezzük azt, picit többet akar markolni, mint amennyit bír (lásd: Mindig az ördöggel, Cherry). 

Érdemes még tudni, hogy ezt az alkotást Daniel Keyes egyik regénye, a Szép álmokat, Billy ihlette, amelyet 1981-ben adtak ki.

A széria június 9-én indul el, ekkor egyszerre három epizódot is közzétesz az AppleTV+, maga az évad pedig összesen 10 epizódból fog állni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.