Hirdetés

Megérkezett a Toy Story 4 teljes előzetese!

|

Befutott az első teljes értékű kedvcsináló Woody és Buzz legújabb kalandjához.

Hirdetés

A rövidke teaser és a mégrövidebb Super Bowl reklám után a Disney végre közzétette az első teljes értékű előzetest az idén nyáron érkező Toy Story 4-ről, melyben minden fontosabb karakter visszatér az előző részekből, akikhez ezúttal egy új játék is csatlakozik Forky személyében.

Hirdetés

A történetről jelenleg annyit lehet és érdemes tudni, hogy Woody és Buzz mellett a film egyik központi figurája az előző részből kihagyott pásztorlány, Bo Peep lesz, akinek kapcsolata Woody-val fontos szerepet fog játszani, aki a többiekkel együtt már egészen máshogy vélekedik arról, hogy mit is jelent valójában játéknak lenni. A film idehaza június 20-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.