Hirdetés

Rövid előzetesen a Karib-tenger-kalózai - Salazar bosszúja

|

A Disney kiadott egy rövidke kis ízelítőt Jack Sparrow-ék újabb kalandjához.

Hirdetés

A tegnapi nap javarészt az Igazság Ligája új előzetese jegyében telt, ami egyesek szerint bitang jó, mások szerint pedig éppen ennek az ellenkezője. Eközben csendben behajózott a semmiből (értitek?!) egy újabb előzetes a Karib-tenger Kalózai - Salazar bosszújához.

Hirdetés

Az 5. előzetes valójában csak 1 perces, de tele van temérdek új jelenettel, sárban tapicskoló Johnny Deppel, ördögi Javier Bardemmel, no meg a Brenton Thwaites és Kaya Scodelario alkotta új szerelmes párral, akik valahogy érdekesebbnek ígérkeznek, mint anno a Keira Knightley-Orlando Bloom páros. Utóbbi, azaz Will Turner egyébként szintén fel fog tűnni a filmben - ahogy azt már a Super Bowl Spotban is látni lehetett - de egyelőre a szerepét továbbra is titkolják, ami nem is baj. Jack Sparrowék Poszeidón szigony utáni hajszája május 25.-én veszi kezdetét, szóval a marketing most kezd el majd igazán gőzerőre kapcsolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.