Hirdetés

Gyönyörűen brutális előzetesen az Amerikai istenek

|

A Neil Gaiman adaptáció legújabb kedvcsinálójára egyszerűen nincsenek szavak.

Hirdetés

Idén is nem egy sikervárományos sorozat keresi majd a nézők kegyeit, és az egyik ezek közül kétségtelenül a Neil Gaiman regénye nyomán készült Amerikai istenek lesz, ami kapott egy egyszerre gyönyörű és vérben tobzódó új előzetest.

Hirdetés

Az Amerikai Istenek egy olyan világban játszódik, amelyikben a régi istenek háborúban állnak az újakkal és ebbe keveredik bele Shadow Moon, aki felesége halálát követően egy bizonyos Mr. Wednesday testőréül szegődik. Azonban a férfiről kiderül, hogy egyike az ősi isteneknek, aki igyekszik visszaállítani régi dicsőségüket.

A szereplőgárda illusztris, hiszen olyan rutinos színészek tűnnek fel, mint Ian McShane, Crispin Glover, Emily Browning, Orlando Jones és Peter Stormare, de például Gillian Anderson felbukkanására is számíthatunk.A vérben és a nívós színészekben való tobzódás persze nem véletlen, hiszen olyan veteránok álltak a show élére, mint Bryan Fuller (Hannibal, Halottnak a csók, Hősök) és Michael Green (Logan, Szárnyas fejvadász 2049, Alien: Covenant), a rendezői székbe a pilot és számos epizód esetében az a David Slade ül, aki előbbi úriemberrel is sikeresen dolgozott együtt a Hannibalon. Szóval, ha az előzetes nem lenne kellően meggyőző, akkor már a stáblista garanciának tűnik a sikerre. A Starz az Amerikai istenek első epizódját április 30.-án tűzi műsorra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.