Hirdetés

Szinkronpercek: Thor: Ragnarök, Kingsman: Az Aranykör és Időcsavar

|

Megérkezett a Thor: Ragnarök, a Kingsman: Az Aranykör és az Időcsavar legújabb szinkronos előzetese, mi pedig összeszedtük nektek őket egy csokorba.

Hirdetés

Noha lassacskán véget ér a nyár, még mindig rengeteg kiemelt premier vár ránk idén, melyeket vétek lenne kihagynia a filmkedvelőknek. Most közülük háromból adunk ízelítőt. 

Hirdetés

A Kingsman: A titkos szolgálat megjelenése után azonnal kultikussá vált, nem csoda hát, ha izgatottan várjuk a folytatást, amiben kedvenceinket (Taron Egerton, Mark Strong, Colin Firth) ezúttal hatalmas veszteség éri, ezért össze kell fogniuk amerikai társaikkal, a Statesman tagjaival (Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal), hogy megállítsák az ördögi Poppy (Julianne Moore) pusztítását. A Kingsman: Az Aranykör a Comic-Conon kapott egy bővített videót, ezen szórakozhattok egy jót alább szinkronos verzióban. Hazánkban szeptember 21-től lesz látható. 

A Marvel a Comic-Conon is meglepte a rajongókat egy Thor: Ragnarök előzetessel, amely az eddigieknél sokkal többet mutat abból, hogy milyen lesz a villámok istenének (Chris Hemsworth) eddigi legnagyobb kalandja, amelyet a Halál Istennője (Cate Blanchett), a Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom Hiddleston) és megannyi más különlegesség tesz színesebbé Taika Waititi rendezésében. A magyar premier november 2-án esedékes. 

Végül, de nem utolsó sorban itt van a Disney egyik 2018-as reménysége is: Madeleine L'Engle Időcsavar című, Amerikában már klasszikussá vált sci-fi/fantasy ifjúsági regényében téren és időn át keresik fiatal főhőseink a Chris Pine által alakított tudóst, amelyet ezúttal Ava DuVernay vett kezébe, hogy vászonra vigyen. Március 8-tól mi is megnézhetjük majd. Addig is, a D23 Expón látott trailer végre magyarul is élvezhető: 

Melyiket fogjátok biztosan moziban nézni?

Ha esetleg tetszettek a videók, kövessétek a YouTube csatornánkat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.