Hirdetés

Traileren a Black Mirror alkotójának 2020-ról szóló áldokumentumfilmje

|

Fogalmunk sincs, mi lesz ez, de már most látni akarjuk.

Hirdetés

Charlie Brooker, vagyis a Black Mirror sorozat készítője egy nem akármilyen projektbe fogott bele az elmúlt hónapokban. December elején számoltunk be arról, hogy a Netflixnek egy kvázi áldokumentumfilmet kezdett forgatni, amit már rendezőként is jegyezni fog a sorozattal ellentétben. Ez a projekt pedig 2020-ról fog szólni. Már maga az év is teljesen olyan, mintha a széria egyik epizódja lenne, de hogy Brooker mit fog kihozni mindezek alapján, senki nem tudja. Mindenesetre most megkaptuk a teljes trailert, amivel kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz. 

Hirdetés

A 2020: Legyen már vége! (eredeti angol címén Death to 2020) egy stand-up különkiadás lesz, ami egyszerre fog áldokumentumfilmként is funkcionálni. A Netflix új tartalma az év valós történéseit fogja elmesélni szatirikusan, meggyőzésképpen pedig vessetek egy pillantást a színészek listájára: Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Leslie Jones, Cristin Milioti, valamint maga Steve "The Hair" Harrington, azaz Joe Keery.

A 2020: Legyen már vége! most december 27-én fog debütálni a Netflix platformján. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.