Hirdetés

Trailerrel bizonyítja létjogosultságát a Westworld 4. évada

|

A Westworld június végén érkező folytatásának elkél a promózás.

Hirdetés

Ha 2016 végén már tudták volna a nézők, hogy legalább négy évadot megér a Westworld, valószínűleg sokan állva tapsoltak volna. Persze a szemfülesebbek már akkor is tanakodhattak volna, hogy valójában van-e négy évadnyi puskapor a koncepcióban, de arra bizonyára kevesen számítottak, hogy végül a harmadik etap inkább elriasztja, semmint bevonzza a régi-új nézőket.

Hirdetés

A június 26-án érkező negyedik évadnak ezúttal már jelentős hátrányt kell lefaragnia ahhoz, hogy továbbra is az HBO Max zászlóshajói között tudhassa magát. A folytatásra visszatér Aaron Paul, Jeffrey Wright, Ed Harris, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Talulah Riley, Thandiwe Newton (nem elírás, 2021-től már ezen a néven színészkedik), illetve Evan Rachel Wood, ami most egy új előzetessel is megkínálta a nézőket.

Az új képkockák már nem igazán árulnak zsákbamacskát: egyértelműen a jövőben, a Westworldön kívül fognak zajlani az események - legalábbis a többségük - és az évad ívét előrevetítve a "ki mint vet, úgy arat" mondás hangzik el a háttérzene szövegén keresztül. Egyelőre kevés olyan mozzanat akad a trailerben, amit ne láttunk volna az előző három felvonásban, de a legyeket "okádó" robotok mindenképp valami újféle aspektussal kecsegtetnek.

Ti belelestek majd a negyedik évadba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.