Hirdetés

Trailert kapott A Keresztapa készítéséről szóló sorozat

|

Nem volt sétagalopp betekinteni Francis Ford Coppola kultikus filmjének kulisszái mögé.

Hirdetés

Ha már idén lesz ötven éve, hogy bemutatásra került Francis Ford Coppola klasszikusa/mesterműve, a Keresztapa, úgy gondolták, hogy frappáns ötlet beidőzíteni egy minisorozatot is, amely a kulisszák mögötti machinációkat tárja fel. Ez a The Offer című sorozat, az első előzetes pedig meg is érkezett, ami nagyívű, komoly alkotást ígér, és várhatóan nem csak azok számára lesz izgalmas, akik szeretik Coppola filmjét. 

Hirdetés

Ami azt illeti, a The Offer előzetese meglehetősen feszültre sikerült és nagyon úgy tűnik, hogy bővelkedni fog thriller-elemekben a végeredmény. A történet szerint megismerhetjük a producert, Albert S. Ruddy-t, aki belefog a film készítésébe, ám gyorsan, igen sok akadályba ütközik. Nem csak egy törtető, ambiciózus filmrendezővel (Francis Ford Coppola), valamint egy kiállhatatlan filmproducerrel (Robert Evans) gyűlik meg a baja, de ott van még a maffia és egyéb, előre nem látott akadályok is. 

A sorozatból rendezett pár epizódot Dexter Fletcher (aki az Eddie, a sas, valamint a Rocketman című filmeket forgatta), az írást pedig Michael Tolkin vállalta magára (Szökés Dannemorából). A főszerepben Miles Telleren kívül láthatjuk majd Juno Temple-t, Dan Foglert, Matthew Goode-ot, Giovanni Ribisit. A tízrészes minisorozat első három epizódját április 28-án láthatjuk majd a Paramount+-on. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.