Hirdetés

Trailert kapott Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története

|

Enyedi Ildikó Füst Milán-adaptációját nagyon várjuk.

Hirdetés

Legutóbb a Testről és lélekről című filmmel kápráztatott el bennünket és nem úgy néz ki, hogy a rendezőnő következő filmjével, A feleségem történetével csalódást fog nekünk okozni. 

Enyedi Ildikó legújabb alkotása Störr Jakabról, a hajóskapitányról szól, aki beleszeret egy hölgybe, Lizzy-be. Megkéri a kezét, összeházasodnak, majd gyorsan kiderül, hogy ez a házasság a legkevésbé sem lesz felhőtlen és boldog, mint amilyennek esetleg a férfi kezdetben elképzelte.

Hirdetés

A több, mint húsz nyelvre lefordított regény története férfi és nő összetett és ellentmondásokban bővelkedő kapcsolatát hivatott ábrázolni, Enyedi Ildikó pedig mindennek a mozgóképre ültetésére tökéletes embernek tűnik eddigi munkái alapján. Na de nézzük csak azt az előzetest:

Az előzetes érzékiségről árulkodik, miközben a történetet, a cselekményt jótékony homályban tartja. Enigmatikus és különös, mindazonáltal szép alkotásnak ígérkezik (amiként a Testről és lélekről is az volt). A főszerepben Léa Seydoux mellett Gijs Nabert és Louis Garrellt láthatjuk, az operatőri feladatokat a fantasztikus Rév Marcell látja el, a producerek között ott találhatjuk Mécs Mónikát, Maren Adét, Mesterházy Ernőt, illetve Muhi Andrást is. A filmet szeptember 21-től fogják műsorukra tűzni a hazai filmszínházak. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.