Hirdetés

Trailert kapott Kevin Spacey új filmje, a Peter Five Eight

|

Az első ízelítő alapján nehéz lesz forgalmazót találnia a projektnek.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy Kevin Spacey nem is a kis hazánk által fejlesztett 1242-vel tér vissza a színészkedéshez, hanem a Cannes-ban debütálandó Peter Five Eighttel. Utóbbi most egy előzetest is kapott, ami alapján komolyan aggódni kezdtünk a magyar vonatkozású projekt minősége miatt. Az alábbi videó annyira sugározza magából a B-film jelleget, hogy azt még Bruce Willis közelmúltbeli filmjei is megirigyelnék. 

Hirdetés

Spacey egy felbérelt magánnyomozószerűséget alakít, aki egy évekkel korábban eltűnt nő (Jet Jandreau) nyomába ered, hogy fenekestül felforgassa annak idilli életét, a városéval együtt. A Peter Five Eightet az "A bűnös mindig megfizet" szlogennel marketingelik, ám ha ez igaz, akkor a film készítőinek is fizetniük kell majd busásan, mert ez bizony nagyon kevés. A trailer utolsó részében mutatott robbanás pedig csak hab a tortán.

Ti miként fogadtátok a fenti képkockákat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.