Hirdetés

Transformers: Az utolsó lovag - még több robbanás az új előzetesben (Frissítve)

|

Még több robbanás, még több Anthony Hopkins monológ és még több középkori snitt került a Transformers: Az utolsó lovag legújabb előzetesébe.

Hirdetés

Az ötödik Transformers film előző trailere új főszereplőt mutatott be, aki Mark Wahlberg társaságában próbálja megmenteni a világot az újdonsült fenyegetéstől, ami egyre inkább kezd körvonalazódni a harmadik előzetesben.

Frissítve: máris nézhető magyar szinkronnal az előzetes!

Hirdetés

Anthony Hopkins újbóli narrációja mellett még több középkori jelenetet kapunk, és a már jól megszokott robbanás- és akcióözönnel sem fukarkodtak a készítők, szóval nem árul zsákbamacskát a videó, ezt látva mindenki levonhatja a következtetést, ad-e esélyt az új Michael Bay-filmnek.

Ha az előző részek sikerét produkálja a kasszáknál Az utolsó lovag, akkor minden bizonnyal jönnek még folytatások, hiszen maga a rendező nyilatkozta nemrég, hogy még 14 Transformers filmre van történetük, és legalább egy spin-off film már készülőben van.

Szinkronos előzetes:

A Transformers: Az utolsó lovag június 23-án debütál a mozikban. Nektek hogy tetszett az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.