Hirdetés

Trónok harca 7. évad trailer - megérkezett a tél

|

Itt a Trónok harca 7. évadának második előzetese, ami egy nagyon izgalmas szezont vetít elő. Megérkezett a tél.

Hirdetés

Az HBO egy új trailerrel örvendeztette meg a Trónok harca 7. évadára váró rajongókat. Az előzetes sok olyan dolgot mutat, amit az első kedvcsinálóban nem láthattunk, de ettől függetlenül továbbra is sikerült spoiler mentesnek maradniuk és egy sejtelmes trailert vágtak össze nekünk.

Hirdetés

A George R.R. Martin könyvjein alapuló sorozat 7. évadában Daenerys Targaryen végre megérkezik Essosból Westerosba, hogy visszakövetelje a vastrónt és a Hét Királyságot. Mindeközben északon az Éjkirály és közelgő hordája még ennél is nagyobb fenyegetést jelent a birodalomra.

A Trónok harca 2017. július 16-án tér vissza az HBO műsorára. Főbb szerepekben Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Sophie Turner, Maisie Williams és Jonathan Pryce.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.