Hirdetés

Itt a Trónok Harca 8x05 előzetese!

|

Mindenki aggódva figyel a sorozat utolsó előtti részének beharangozójában.

Hirdetés

Alig kezdődött el a szezon, de már el is érkeztünk a végjátékhoz, hiszen mindössze két rész maradt hátra a Trónok harca utolsó etapjából, amely az eddigi részeivel hihetetlen módon osztja meg a rajongóbázist, legyen szó lassabb, nosztalgikusabb történésekről vagy éppen lélegzetelállító, ám sötét összecsapásról a Másokkal

Hirdetés

Hogy sikerül-e a készítőknek egy mindenkit kielégítő, de egyben csavaros befejezést elénk tárni hamarosan kiderül, de addig is, nézzétek meg az utolsó előtti rész kedvcsinálóját, mely a hírek szerint mindenki számára tartogat még meglepetést. A Trónok harca következő része hétfő hajnalban érkezik az HBO és HBO Go műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.