Hirdetés

Új előzetest kapott Andy Serkis Mauglija

|

Már azt is tudjuk, mikor kerül fel a Netflixre a film.

Hirdetés

Andy Serkis rendezésének már a gondolatától is sokan mereszteni kezdték szemöldöküket, némileg jogosan: nemrég Jon Favreau készített újabb mozgóképes adaptációt Rudyard Kipling A dzsungel könyve című írása alapján, ami szintén értetlenkedést váltott ki sokakból, hiszen nem látták értelmét élőszereplősíteni kedvenc Disney-rajzfilmjüket. Amikor pedig kitudódott, hogy Serkis is tervez egy filmet, már végképp mindenki feleslegesnek érezte, újabb hasztalan bőrlehúzásnak titulálva a projektjét. Pedig több minden is szól a Maugli mellett: például az, hogy itt nem fognak random dalra fakadni a szereplők.

Hirdetés

Persze - amint azt a régebbi és a legújabb előzetes is tanúsítja - az állatok itt is fognak beszélgetni, de Serkis alapvetően egy sötétebb tónusú mesét szeretne elénk tálalni, amely szellemiségében a híresztelések szerint jobban meg kívánja idézni Kipling eredetijét. Ennél fogva a színtónus erőteljesen le van csavarva, már ennyiből is érződik egyfajta karcosság, ami azonban vélhetően sokak nemtetszését fogja kivívni - feltételezhetően többen lesznek, akik csak egy újabb hálivúdi hóbortnak titulálják Serkis ezen döntését, amely szerint minden ami mesés, minden ami varázsos, szükségszerűen meg kell fosztani mindezen jellegzetességtől. Én azonban azt gondolom, megéri adni egy esélyt, bőven benne van a pakliban, hogy egy több, mint korrekt akciókalandot kapunk, amelynél bánni fogjuk, hogy nem nagyvásznon fogjuk látni, hanem csak otthon, a Netflix előtt gubbasztva (mert a Warner végül lemondott a filmről és átpasszolta a közkedvelt szolgáltatónak, amely köszönte szépen, el is fogadta azt). Na de elég a szövegből, nézzétek csak azt az új trailert:

A film - hasonlóan Favreau verziójához - telítve lesz hollywoodi sztárral, így hallhatjuk majd Cate Blanchett-et, főszerkesztőnk plátói szerelmét Benedict Cumberbatch-et, Christian Bale-t, Andy Serkis-t, Matthew Rhys-t, Freida Pintót, valamint Rohan Chand-ot, aki Maugli szerepében fog versenyre kelni a sok-sok hírességgel. A Maugli Amerikában limitáltan november 29-én látható a nagy vásznon, Netflix-re pedig December 7-én érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.