Hirdetés

Új előzetesen a Ted Lasso 2. évada

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy meglepetése volt az Apple TV+ sorozata, a Ted Lasso, amelyben egy csupa szív és mindig pozitív amerikaifoci-edző kalandját (a szerepben egyébként zseniálisat hozó Jason Sudeikis) követhetjük figyelemmel az európai foci fellegvárában, az angol ligában. Nem csoda hát, hogy a többek között Golden Globe- és Critics Choice-díjat is bezsebelő széria azonnal megkapta a zöld utat a folytatásra a stúdiótól, amihez az áprilisi előzetes után most egy vadonatúj kedvcsináló érkezett. 

Hirdetés

Az új évadban tovább követhetjük az AFC Richmond focicsapatának mindennapjait, ahogy igyekeznek visszajutni az első ligába, ám ez sosem megy olyan egyszerűen, mint azt gondolnánk. Kalandból és izgalomból ezúttal sem lesz hiány, és ha csak feleannyira lesznek pozitívak és szórakoztatóak az új részek, már akkor teljesen elégedettek lehetünk majd. A Ted Lasso 2. évada július 23-án indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.