Hirdetés

Új kedvcsinálót kapott a Robert Downey Jr. szereplésével készült Dolittle film

|

A stáb egy állatos meghallgatás keretein belül idézi meg a nagy filmklasszikusokat.

Hirdetés

Pár előzetes és kiadott promóciós kép alapján ítélni nem feltétlenül helyes és követendő példa, viszont innen nézve eléggé ingoványos talajon mozog Robert Downey Jr. legújabb produkciója, a Dolittle. Az Eddie Murphy nevével fémjelzett két film újragondolása sokak szemöldökét szöktette az égbe, és hozzá kell tennünk, teljesen jogosan. Mindenesetre a januári megjelenéshez kaptunk még egy valóban poénos, alig kétperces ízelítőt, ami kvázi egy paródia is egyben. Ha hasonló humorral fog rendelkezni a kész film is, akkor egy élvezetes kis limonádénak nézünk elébe.

Hirdetés

Az új videóban a filmtörténet nagy klasszikusait (A sebhelyesarcú, Sztárom a párom, Cápa stb.) parodizálják ki úgy, hogy a Dolittle "állatai" jelentkeznek az adott szerepekre. Így megnézhetjük, hogyan milyen lett volna Tony Montana szerepében egy mókus, vagy T-Rexként egy oroszlán. Az ízelítő kétség kívül eléri a célját, és ehhez még maga Downey is asszisztál - reméljük, a végtermékkel kapcsolatban is hasonló jóságokat tudunk majd elmondani.

 

A Dolittle jövő év elején, január 16-án kerül majd idehaza a mozikba. Adtok neki egy esélyt vagy abszolúte minden remény elhagyott titeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.