Hirdetés

Újabb előzetesen A tolvajok hadserege

|

Még egy kedvcsinálóval bővült A halottak hadserege előzményfilmje, Ludwig Dieter német széftörőt megint egy lehetetlen rablásba szervezik be.

Hirdetés

Májusban debütált a Netflix felületén A halottak hadserege, Zack Snyder zombis filmje, melyben felbukkant egy magának való, német széftörő, Dieter. Már a film megjelenése előtt megszülethetett a döntés, hogy ennek a figurának bizony saját filmet kell kapnia, hiszen alig pár hónappal később már meg is kapta első előzetesét a film, A tolvajok hadserege.

Hirdetés

Ezúttal a Dietert alakító színész, Matthias Schweighöfer ült a rendezői székbe (akinek korábban is akadtak olyan filmjei, amiben egyszerre rendezett és főszerepet is vállalt), a forgatókönyvet pedig Shay Hatten Snyderrel együtt hozta tető alá. A friss előzetes alapján hasonló mennyiségű akcióra, lövöldözésre és izgalomra számíthatunk, mint a zombikkal bőségesebben teletömött A halottak hadseregében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.