Hirdetés

Máris befutott A halottak hadserege előzményfilmjének trailere

|

A tolvajok hadserege a német széftörő, Ludwig Dieter zombiapokalipszis előtti kalandjait meséli el.

Hirdetés

Ez igazán gyors volt, mondhatjuk. Még három hónapja sincs, hogy debütált a Netflixen Zack Snyder Las Vegasban játszódó zombitörténete, máris nyakunkon van az előzményfilm, A tolvajok hadserege (Army of Thieves) előzetese, amit alább megtekinthettek.

A franchise második filmjét az a Matthias Schweighöfer rendezi, aki Snyder mozijában a német széftörőt, Ludwig Dietert játszotta - és természetesen A tolvajok hadseregében át is veszi a főszerepet Dave Bautistától.

Hirdetés

A szkriptet Shay Hatten Snyderrel együtt hozta tető alá, utóbbi pedig producerként is felügyelte a projektet. Mint azt korábban megírtuk, Snyder igencsak elfoglalt lesz mostanság, hiszen a közelgő sci-fije, a Rebel Moon mellett már A halottak hadseregének folytatásán is dolgozik.

A hivatalos szinopszis szerint Dieter az Interpol legkeresettebb bűnözői közé csapódik be, hogy feltörhetetlennek hitt széfeket raboljanak ki Európa különböző államaiban. Schweighöfer mellett felbukkan a Trónok Harcából ismert Nathalie Emmanuel, valamint Guz Khan, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Jonathan Cohen, Noemie Nakai, Peter Simonischek és John Bubniak is.

Titeket érdekelni fog a zombimentes kaland egy alapvetően zombiuniverzumos franchise-ban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.