Hirdetés

Újabb jeleneteket láthatunk az Örökkévalókból

|

Az egyik kedvcsináló még a Bosszúállók: Végjáték egyik ikonikus pillanatát is megidézi.

Hirdetés

A néhány hónapja A nomádok földjéért Oscar-díjjal jutalmazott Chloé Zao hamarosan a feje tetejére állítja a Marvel filmes univerzumát a november 4-én debütáló Örökkévalókkal, melyhez nemrégiben három vadonatúj tévéreklám is érkezett.

Hirdetés

Az egyenként alig fél perces anyagok mindegyike tartogat valami újdonságot, az egyikben például a Richard Madden alakította Ikaris azzal poénkodik, hogy noha képességeit tekintve rengeteg hasonlóságot mutat a DC Supermanjével, ám az Acélemberrel ellentétben ő nem visel köpenyt.

Egy másik promóban pedig Salma Hayek Ajakja mesél arról, hogy a Thanos pusztítása, majd későbbi bukása pontosan hogyan változtatta meg a föld bolygó sorsát melynek most még egy az Őrült Titánnál is szörnyűbb fenyegetéssel kell szembenéznie a Deviánsok képében: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.