Hirdetés

Véres előzetest kapott a The Boys spin-off

|

Egy rövid videó megmutatja, hogy a Diabolical is tövig nyomja a gázt a vérengzésben.

Hirdetés

December elején teljesen váratlanul jelentették be a The Boys készítői, hogy már el is készültek egy nyolcrészes animációs sorozattal, ami a Diabolical címre hallgat. Az antológia sorozatról csak egy fontos információt nem osztottak meg akkor: pontosan mikor merülhetünk el ismét a The Boys kegyetlen, de piszkosul szórakoztató világának új szegleteiben.

Hirdetés

A napokban nemcsak a premierdátum, hanem egy rövid ízelítő is kikerült az internetre, amiben egy tudós látszólag fejvesztve keres valamit… vagy valakit. Gyorsan kiderül, hogy egy baba a célpont, aki éppen egy egész osztaggal bánik el akaratán kívül. A videó groteszkségét a klasszikus animációs jelleg és a Bolondos dallamokra jellemző háttérzene alapozza meg. Ha az egész évad hasonló koncepcióban valósul meg, akkor biztos nem maradnak a nézők kacagás nélkül.

A nyolcrészes Diabolical március 4-én debütál az Amazon Prime-on, ami után már csak három hónapot kell várni a The Boys harmadik évadának premierjéig, június 3-ig. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.