Hirdetés

Újabb szinkronos előzetest kapott a Jégvarázs 2.

|

Még mindig mesésen néz ki ez az új varázslatos kaland.

Hirdetés

Kaptunk már kisebb ízelítőt, hosszabb előzetest, és most még egy kedvcsinálót a novemberben érkező Jégvarázs 2-höz, amely a Disney egyik legtöbbet emlegetett, legnépszerűbb alkotása lett a 2013-as megjelenése óta. Azáltal, hogy kissé visszavettek a szokásos hercegnős közhelyekből és fordítottak egyet a megszokott sablonon hatalmas sikert aratott ez a mese, így nem volt egy percig sem kérdéses, hogy jön a folytatás. Ehhez pedig már nem kell sokat várnunk, de addig is a legutóbbi előzetest már szinkronosan is élvezhetjük.

Hirdetés

Minden eddiginél nagyobb kalandot ígér a Jégvarázs folytatása, melynek középpontjába újfent Elza, a jégkirálynő lép, viszont most karaktere helyett sokkal inkább a képességeire, illetve azoknak az eredetére fókuszálunk. Ez pedig elégnek is bizonyul, hiszen ha csak a mostani előzetest vesszük alapul, egy rendkívül ígéretes és emlékezetes kalandban vehetünk majd részt. Mi pedig már alig várjuk!

A Jégvarázs 2. november 21-én kerül majd a hazai mozikba. Ti várjátok már Elzáék visszatérését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.