Hirdetés

Ultra erőszakos lesz a The Spine of Night című animációs sorozat

|

A Shudder az elhanyagolt animációs fantasy-horror zsánert igyekszik feltámasztani a Halloweenkor érkező antológia sorozatával.

Hirdetés

A Shudder pár év alatt a horror rajongók első számú forrása lett a Blumhouse produkciós cég alkotásai mellett. A műfaj jellegéből adódóan természetesen akadnak melléfogások, ám azt nem lehet mondani a Shudderre, hogy ne kísérletezne, mint azt a The Spine of Night című animációs fantasy-horror sorozatuk is bizonyítja, ami a minap kapott egy kétperces ízelítőt a Halloweenkor esedékes premierje előtt.

Hirdetés

Az őskorban játszódó nyitóképek még talán Genndy Tartakovsky Primaljét idézhetik meg a nézők számára, azonban gyorsan nyilvánvalóvá válik, hogy a The Spine of Nightnak nagyobb ambíciói vannak. Az antológia jellegéből fakadóan különböző korokon átívelő széria meg-megvillantja a horror elemeket is a Primalre jellemző erőszakosság mellett, ami már inkább a Heavy Metal disztópikus fantasy és sci-fi vízióinak koncepciójára hajaz. Egy szó, mint száz, az előzetes alapján a The Spine of Night egy igazi kuriózumnak tűnik, amire érdemes lesz odafigyelni.

A szériát Morgan Galen King, illetve az a Philip Gelatt írta és rendezte, aki korábban a Love, Death & Robots antológia sorozaton is dolgozott. A szinkronhangok alapján is látszik, hogy nem elégedtek meg az alkotók kismiskákkal, hiszen Richard E. Grant (a Loki sorozat idős Lokija), Lucy Lawless (mindenki kedvenc Xénája), Patton Oswalt, Betty Gabriel, valamint Joe Manganiello (a DCEU Deathstroke-ja) orgánumai is felfigyelhetünk majd az epizódok nézése közben. Bár még a hivatalos premier odébb van, a sorozat máris jelölést kapott a 2021-es Fantasia Fesztiválon a legjobb animációs alkotás díjkategóriában.

Titeket mennyire győzött meg az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.