Hirdetés

Filmrészleteken a Valerian és az Ezer Bolygó Városa

|

Nem kevesebb, mint öt filmrészlet tekinthető meg Luc Besson látványos sci-fi kalandjához.

Hirdetés

Beköszöntött a július, ami mozis szempontból a legdurvábbak közé szokott tartozni és ez alól a 2017-es sem lesz kivétel. Jön a Pókember: Hazatérés, aztán a háborúzó emberszabásúak A majmok bolygója: Háborúban, és amennyiben a harc poklánál tartunk, egy hétre rá érkezik Christopher Nolan Dunkirk-je is. Utóbbival kell majd megmérkőznie Luc Besson sci-fi képregény adaptációjának, a Valerian és az Ezer bolygó városának.

Hirdetés

Annyi már eddig is bizonyos volt, hogy rendkívül látványos lett a film, és ezt az első vélemények is alátámasztják, hogy Besson műve elképesztően gyönyörűen fest. Ehhez érkezett most 5 kis filmrészlet. Van itt mindenfajta szekvencia, mint a búcsúban.

Ahogy a főhősök civakodnak:

Ahogy felhergelnek egy kis házi kedvencet mozgó járművön:

Ahogy rácsodálkoznak a helyi turisztikai látványosságokra:

Majd egy gyorsított városnézést eszközölnek:

És ahogy ismerkednek a helybéliekkel:

A két főszereplőt Dane DeHaan (Az egészség ellenszere, A csodálatos Pókember 2.) és Clara Delevigne (Papírvárosok, Suicide Squad - Öngyilkos Osztag) alakítják, de mellettük még feltűnik a látványfilmben régóta nem látott Clive Owen, valamint John Goodman, Ethan Hawke és Rihanna is. A bemutató pedig július 20.-a, szóval mindjárt itt is van, ami kellemes alternatívának tűnik Nolan háborús filmje mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.