Hirdetés

Hangulatos kedvcsinálót kapott a Halloween Kills

|

Bár messze még a premier, az idei halloween alkalmából egy rövid előzetes azért érkezett a 2018-as alkotás folytatásához.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvendett a David Gordon Green rendezésében készült, kizárólag az 1978-as első film eseményeit kánonnak tekintő Halloween, amihez ennek köszönhetően rögtön két folytatást is bejelentettek korábban. És bár a koronavírus miatt mindkét alkotást egy évvel későbbre tolták, az idei borzongás alkalmával a Blumhouse és a Universal úgy döntött, hogy megosztanak a rajongókkal egy rövid, ám annál hangulatosabb kedvcsinálót a trilógia második címéhez, a Halloween Kills-hez.

Hirdetés

Az idehaza Gyilkos Halloween címet kapó film tehát csak jövőre, 2021. október 14-én érkezik a hazai mozikba. A rendezést ismét David Gordon Green vezényelte le, főszerepben pedig Jamie Lee Curtis mellett feltűnik Judy Greer, Kyle Richards, Andi Matichak, Anthony Michael Hall és Nick Castle. 

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.