Hirdetés

Verdák 3 - hangulatos előzetes érkezett a premier előtt

|

Villám McQueen harmadik filmje hamarosan begurul idehaza is a mozikba, és az alkotók plusz egy előzetest publikáltak, hátha még nem vagyunk eléggé meggyőzve, hogy erre a versenyre érdemes jegyet váltani.

Hirdetés

A vidám nyári hangulathoz mi se passzolhatna jobban, mint beülni a Pixar legújabb animációs filmjére, és részese lenni a kedvenc beszélő versenyautónk, Villám McQueen nagy megmérettetésének. A gyengébb második rész emléke sem igazán tudja elvenni kedvünk, hiszen az eddigi előzetesek alapján remek rajzfilmnek ígérkezik a Verdák 3.

Hirdetés

A "The Limit" elnevezésű legújabb előzetes alig egy perces, viszont kellemes hangulatú, amit az Eagles - Take It To The Limit c. száma is csak megdob egy lapáttal.

A Verdák 3 vetítése június 16-án veszi kezdetét. Ti elmentek rá a jövőhéten?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.