Hirdetés

Vérfagyasztó trailert kapott a legújabb Stephen King adaptáció

|

A The Boogeyman feldolgozásáért Az utolsó rítus és a Dashcam rendezője felelt.

Hirdetés

Hollywood folyamatosan próbálkozik Stephen King műveinek adaptálásával, de felemás sikerrel. Tavaly a Tűzgyújtó például csúfos kudarc lett, a Harrigan úr telefonja már egy fokkal jobb, idén pedig a Borzalmak városa (Salem's Lot) van soron, és nem ez lesz az egyetlen projekt. 

Scott Beck, Bryan Woods (65, Hang nélkül) és Mark Heyman (Csontváz ikrek) ugyanis King 1973-as novelláját, a The Boogeyman-t dolgozta át forgatókönyvre, amelyből Rob Savage rendezett filmet - őt olyan horrorok kapcsán ismerhetitek, mint Az utolsó rítus vagy legutóbb a Dashcam. 

Hirdetés

A 20th Century Studios égisze alatt érkező, vérfagyasztónak ígérkező alkotásban egy tinédzser lányra és kishúgára koncentrál, akik még mindig a tragikusan elhunyt édesanyjukat gyászolják, amikor horrorisztikus jelenéseket  tapasztalnak a házukban, és mindent meg kell tenniük azért, hogy megtört apjukat rávegyék, figyeljen rájuk, mielőtt mindannyiuknak túl késő lenne. 

A The Boogeyman főbb szerepeiben Vivien Lyra Blairt (Obi-Wan Kenobi, Madarak a dobozban), Sophie Thatchert (Yellowjackets, Boba Fett könyve), Madison Hut (Bizaardvark), LisaGay Hamiltont (Ügyvédek, Jackie Brown), Chris Messinát (Air - Harc a legendáért, Az Argo-akció) és David Dastmalchiant (A sötét lovag, Az Öngyilkos Osztag) láthatjuk, az első trailert pedig már nézhetitek is: 

A The Boogeyman A mumus címmel június elsején érkezik meg a hazai mozikba. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.