Hirdetés

Ütős lett a Wonder Woman őszinte előzetese is

|

Szerettétek a Wonder Womant? Semlegesek voltatok irányába, vagy éppen gyűlöltétek? Akármelyik is, a magyar felirattal ellátott őszinte előzetesen biztos jól fogtok szórakozni.

Hirdetés

Lehet szeretni vagy éppen nem szeretni, de azt el kell ismerni, hogy a Wonder Womannek megvolt a maga bája, köszönhetően Gal Gadot kisugárzásának, ráadásul helyre rántotta a DC Filmes Univerzumot is akkor, mikor a legnagyobb szükség volt rá (igen, rátok nézünk, Suicide Squad és Batman Superman ellen). Ekkor láthattuk először Themüszkirát a vásznon és őszintén rácsodálkoztunk a látványra (is), ráadásul ez a film ismertette meg igazából a világgal a színésznőt, amiért örökké hálásak leszünk neki. 

Hirdetés

A DC Magyarország jóvoltából most megnézhetitek feliratosan, hogy mit gondolnak a Wonder Womanről a nagysikerű őszinte előzetesek készítői. Persze nem érdemes elfelejteni, hogy csupán vicc az egész, senki se vegye komolyan az elhangzottakat. 

Ti mit gondoltok a videóról? Nektek hogy tetszett a film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.