Hirdetés

Wonder Woman - megérkezett a harmadik előzetes

|

Patty Jenkins filmje három hónap múlva érkezik a mozikba, a harmadik, "Eredet"-nek keresztelt előzetes pedig a Kids' Choice Awardson került bemutatásra, amitől csak még jobban várjuk a nyarat.

Hirdetés

A Warner Bros erősen felpörgetni látszik a marketing motort, exkluzív stúdió látogatás tanulságait taglaló cikkek kaptak zöld utat (a rendező gondolatai és néhány spoileres jelenet), aztán nőnap alkalmából Gal Gadot és Chris Pine a héten külön videóban köszöntötte a rajongókat. Ezt követte pár nappal később egy gyönyörű új plakát, majd két kis előzetes az előzeteshez, ahogy az ma már lenni szokott. A hetünket megkoronázandó pedig végre itt van a következő nyálcsorgatós ízelítő a filmhez. 

Hirdetés

Az "Eredet" előzetesben bepillantást nyerhetünk Diana gyermekkorába, utalás történik arra, hogy nem szabad megtudnia ki is ő valójában. Kiképzése során fokozatosan ráébred valós erejére, amihez van némi köze Robin Wright (Antiope) ultra kemény módszereinek is. Az emberi civilizációval először találkozó főhős nincs túlságosan lenyűgözve a mocskos, ipari nagyvárostól, ahova Steve Trevorral megérkeznek. Az egész előzetesnek - és valószínűleg a filmnek is - karakterdefiniáló hangulata van, amelyet kellemesen ütemezve szakít meg egy-egy poén vagy szarkasztikus megjegyzés Steve Trevor részéről. Már látott és egy-két újabb akciósnittből álló montázs zárja az előzetest az eddig ismert ellenségek felvillantásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.