Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - itt a szinkronos trailer

|

Ha valakit eddig zavart, hogy Hujber Ferenc szinkronizálta Michael Fassbender Magnetóját, az most átmenetileg megnyugodhat.

Hirdetés

A zseniális Az eljövendő múlt napjai után sokan csalódásként élték meg az X-Men: Apokalipszist, őket pedig csak úgy tudja megtartani a Fox nézőként, ha valami nagyot villant a Sötét Főnix képében. Sajnos a rengeteg újraforgatás, a premier ide-oda tologatása és a tapasztalatlan rendező miatt sem bizakodhatunk túlzottan, viszont a film első trailere eléggé hangulatos lett ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést és James McAvoyékat mindig öröm a vásznon látni. 

Hirdetés

A magyar forgalmazó külön felhívta a figyelmünket rá a szinkronos előzetes kapcsán, hogy néhány karakter magyar hangja nem ért rá a felvételkor, így például McAvoy X professzorát most éppen nem Hevér Gábor szólaltatja meg és Michael Fassbender Magnetója sem Hujber Ferenc hangján szólal meg, bár utóbbit valószínűleg a rajongók nem bánják, hiszen sokan már régóta azt követelik, hogy Fekete Ernő vegye át a karakter szinkronizálását. Ha csak egy kedvcsináló erejéig is, de a kívánságuk végre teljesült. Íme: 

Az X-Men: Sötét Főnix 2019. június 6-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.