Hirdetés

Rendezőt kapott a Transformers spin-off

|

A Transformers franchise egyik legnépszerűbb karaktere Bumblebee, vagyis magyarul Űrdongó, aki ezáltal tökéletesen beleillik a Paramount Pictures univerzumépítési terveibe, hiszen a sikernek hála fel tudnak rá húzni egy filmet. Már az is megvan, hogy ki irányítja ezt.

Hirdetés

Június 22-én mutatkozik be a Transformers franchise következő része, Az utolsó lovag, amelyet még Michael Bay vezényelt le, de - ahogy már tette azt korábban többször is - azt nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó rendezői munkája a szériában. Persze a Paramount így sincs megijedve, hiszen egy méretes íróbrigád csakis azon dolgozik, hogy ütős és piacképes sztorikkal építsék tovább a Transformers filmes univerzumát. 

Hirdetés

A Michael Bay produceri felügyeletével készülő első Transformers spin-off a közönség kedvencére, a Chevrolet Camaróból robottá átalakuló Űrdongóra fókuszál majd. A saját filmjének forgatókönyvét az a Christina Hodson (Bezárva) hozta össze, aki a Warner Bros.-nak épp a Gotham City Sirens-t körmöli. És hogy ki dolgozhat belőle a kamera mögé állva? A Deadline úgy tudja, hogy Travis Knight, az Oscar-díjra jelölt Kubo és a varázshúrok rendezője lépdelt fel a fedélzetre, aki korábban animációs filmek (Coraline és a titkos ajtó, ParaNorman, Doboztrollok) esetében szerzett tapasztalatot, mellesleg ő a Laika stúdió alapítója és vezetője. Most új műfajban próbálhatja ki magát. 

Az Űrdongó film történetéről jelenleg semmit sem tudunk, viszont a premierdátum már megvan. a Godzilla 2-vel néz majd farkasszemet a kasszáknál 2018. június 8-án. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.