Hirdetés

Új előzetesen a gyönyörű és véres fantasy mese, a Carnival Row

|

Egy nem mindennapi élményt ígér Cara Delevingne és Orlando Bloom új sorozata.

Hirdetés

Calvin Candie után szabadon, sokunk érdeklődést már az legelső és egyben rettentő rövid ízelítőjével felkeltette az Amazon új fantasy-sorozata, a Carnival Row, viszont a most megjelent második, sokkal hosszabb előzetes győzött meg minket teljes mértékben, hogy erre a szériára bizony oda kell figyelnünk. A Comic-Con hírcunamija között kitűnik ez az alkotás, hiszen nagyon olyan hangulatot és stílust áraszt magából, ami egyszerre megragadja az ember figyelmét és egyben (csúnya szóval) taszítja is - persze a jó értelemben véve. Ha hihetünk az előzeteseknek, akkor egy nem mindennapi, maradandó élményben lehet majd részünk, aminek premierjére nem is kell annyira sokat várni.

 

Hirdetés

A Carnival Row egy fantasy-sorozat lesz, viszont már az első képek alapján kitűnt, hogy kicsit sem A Gyűrűk Ura vagy a Trónok harca babérjaira szeretne törni, még kevésbé rájuk hasonlítani. A sorozat egy olyan háború sújtotta világot teremt, ahol a különleges lényeknek (amiknek neveit még nem tudjuk, pontosan hogyan szeretnék lefordítani) menekülniük kell a rájuk vadászó emberek elől, viszont ahogy lenni szokott az ilyen történeteknél, egy Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) nevű tündér beleszeret egy nyomozóba, Rycroft Philostrate-be (Orlando Bloom), aki elviszi az emberek elől Carnival Row-ba, egy a különleges lények lakta városba. De szerelmük nem teljesedhet be, hiszen az előzetes alapján Philostrate elesik a háborúban, így Vignette-nek egyedül kell boldogulnia ebben a nem éppen menedéknek kinéző városkában.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy az Orlando Bloom (A Karib-tenger kalózai) által játszott nyomozónak tényleg ilyen kevés szerepe lesz majd a sorozatban, viszont azt az egyet biztosra vehetjük, hogy a Carnival Row nem fog finomkodni. Ha kell, akkor erőszakos, véres és mocskos lesz, amit még az előzetesben sem félt megmutatni. Pontosan emiatt a nézőben kicsírázni látszik egy olyan élmény lehetősége, ami a "komolyabb" fantasy történeteknél szokott előtörni, és ez (meg persze a szemet gyönyörködtető látványvilág) miatt lehet annyira egyedi ez a sorozat.

A nyolc epizódot számláló Carnival Row idén augusztusban (egészen pontosan 30-án) lesz majd elérhető az Amazon Prime-on, honosításról eddig nem tudunk semmit. Ti fogtok adni neki egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.