Hirdetés

Comic-Con 2016 - hírek és előzetes a Marvel's Luke Cage paneljéről

|

Luke Cage teszi helyre következő alkalommal a rosszfiúkat, így nem csoda, hogy ezt a sorozatot érte a legnagyobb felhajtás.

Hirdetés

Ahogy Luke Cage mondaná, a Sweet Christmas hamar eljött a Marvel rajongók számára. Jön a Daredevil harmadik évada, kaptunk némi ízelítőt a Vasököl és Defenders sorozatokból, aztán a legközelebbi szériáról még szó sem esett. A San Diego-i Comic-Con magyar idő szerint ma hajnalban megrendezett paneljén részt vett a Luke Cage stábja és showrunnere, de mégsem ők volt az esemény egyedüli sztárjai. 

Hirdetés

Igaz, a rendezvényen egy kicsit többet mutattak, de mit sem számít, hisz mi is megkaptuk a Luke Cage első teaser előzetesét! Maga sztori továbbra is kérdőjeles, de az ízelítő középpontjában egy olyan harcjelenet áll, ami hasonlít a Daredevilből mai napig emlékezetes folyosós akcióra, egy autó ajtajával becsomagolt embert leszámítva - Luke nem finomkodik, ahogy a Netflix sem, így biztosan egy újabb nagyszerű szériát kapunk a kezünkbe szeptember 30-án. Érdekességképp megemlítenénk, hogy minden egyes epizód egy Gang Starr dal után kapta a címét, mert a zenének fontos szerepe lesz a sorozatban és a soundtrack egészen egyedülálló lesz. 

A Misty Knight karakterét alakító Simone Missick elmondta a közönségnek, hogy Misty nagyon titokzatos lesz az első feltűnésekor. Ezután levetítettek egy klipet, ahogy a hölgyemény egy flitteres koktélruhában elkapja Luke tekintetét, majd Missick elmondta, hogy a karaktere szerinte egy erős, magabiztos és határozott nő, de az ezen túli oldalával is megismerkedhetünk majd. 

Nem sokkal később Jon Bernthal - aki Frank Castle a.k.a. Megtorlóként főszerepet játszott a Daredevil második szezonjában - váratlanul felbukkant a panelen a rajongók legnagyobb örömére. Jeph Loeb, a Marvel Television feje elárulta, hogy most kezdik az önálló The Punisher spin-off munkálatait, Bernthal pedig csak így felelt rá: "Itt az idő dolgozni." A színész ismét kifejezte a közönség előtt, hogy hatalmasnak megtiszteltetésnek érzi ezt a szerepet. 

Tudom, milyen sokat jelent nektek. Minden áldott nap velem van, és tudom, mennyire számít ez a karakter, tudom, hogy mit ért a bűnüldözés alatt. Így óriási megtiszteltetésnek veszem. Frank már a csontjaimban van. Még jobban szeretem miatta a családom. Erősebben ölelem a gyermekeimet.

A Claire Temple-t alakító Rosario Dawson a netflixes sorozatok Nick Fury-ja, aki mindenütt jelen van. Miután a Jessica Jones-ban már ápolta őt, önálló sorozatában is Luke Cage segítségére lesz, de a ma megrendezett panelen történetesen azért nem tudott jelen lenni, mert elfoglalt a Vasököl forgatása miatt. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen kapcsolata lesz ezekkel a karakterekkel. Végezetül íme egy klassz csapatfotó a sorozat sztárjairól, akik először voltak így együtt: 

A címszereplőt alakító Mike Colter mellett a főszerepekben még Simone Missick, mint Misty Knight, Frank Whaley, mint Rafael Scarfe, Mahershala Ali, mint Cottonmouth, Theo Rossi, mint Shades, Alfre Woodard, mint Mariah Dillard és Rosario Dawson, mint Claire Temple. A Luke Cage teljes első évada szeptember 30-tól elérhető lesz a Netflixen.

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.