Hirdetés

Comic-Con 2018 - ezek a Marvel sorozatok lesznek ott

|

Noha filmek tekintetében a Marvel nem készül prezentációkkal az idei San Diegó-i Comic-Conra, viszont ez nem jelenti azt, hogy a tévés részleg is csendben marad, ők több különlegességgel is készülnek.

Hirdetés

Noha olyan projektek készülnek a háttérben, mint a Bosszúállók 4, a Pókember: Hazatérés 2 és a Marvel Kapitány, a Marvel ezúttal semmit sem készül bemutatni a Comic-Conon filmes fronton, viszont ami a sorozatokat illeti, már egészen más a helyzet, komoly felhozatallal készülnek. 

Hirdetés

A Marvel Television és a Marvel Animation a következő szériákkal kapcsolatban készül panelekkel, ahol exkluzív felvételekre és vendégekre számíthatunk: 

- Marvel's Cloak & Dagger

- Marvel's Iron Fist

- Légió (Legion)

- The Gifted - A kiválasztottak (The Gifted)

- Marvel's Avengers: Black Panther's Quest

- Marvel Rising

Az animációs divízió meglepetéseket ígér, szóval várhatóak bejelentések is. A Comic-Con 2018 július 19. és 22. között kerül megrendezésre, mi pedig végig be fogunk számolni nektek mindenről, a Marvel újdonságairól is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.