Hirdetés

Comic-Con 2018 - a Wonder Woman 1984 is ott lehet

|

Bár csak a közelmúltban kezdték meg a Wonder Woman folytatásának forgatását, úgy tűnik, hogy Gal Gadotéknak máris van mit mutatniuk a rajongóknak.

Hirdetés

Ha a spekulációk beigazolódnak, akkor a Warner Bros. komoly tűzerővel fog készülni a San Diegó-i Comic-Conra: azt már hivatalosan bejelentették, hogy az Aquaman trailere itt fog debütálni, de a híresztelések szerint a Shazam! stábja is mutatni fog valamit. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint pedig Aquamanhez és Shazam!-hoz fog csatlakozni Wonder Woman is, ugyanis állítólag Gal Gadot promotálni fogja a filmet az expón a kiadó H csarnokba tervezett prezentációján és betekintést engednek a még forgatás alatt álló projektbe is, noha még nem világos, hogy milyen formában. 

A Wonder Woman 1984 első fotóit nemrég láthattuk, így nem ördögtől való gondolat, hogy a készítők a július 19. és 22. között tartandó eseményre összedobjanak egy rövid teasert. A folytatást az első után ismét Patty Jenkins rendezi és Gal Gadot mellett feltűnik benne Chris Pine, Kristen Wiig és Pedro Pascal is. A tervek szerint 2019. november 1-én kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.