Hirdetés

Ez lesz a Pókember: Hazatérés folytatásának a címe

|

Tom Holland Instagramon leplezte le, hogyan kell majd keresnünk a mozikban a következő Pókember filmet. Ezúttal viszont nem véletlen spoilerezésről van szó.

Hirdetés

Ha valaki miatt főhet a feje a Marvel fejeseinek néha, akkor az - Mark Ruffalo mellett - biztosan Tom Holland, aki előszeretettel kotyog el minden titkos információt, amit megosztanak vele. Nem véletlen, hogy szinte már alig közölnek vele valamit, hogy miatta extra biztonsági intézkedéseket vezettek be a Végtelen háború forgatásán és az sem, hogy a sajtókörútra odaültették mellé Benedict Cumberbatchet, aki épp az ő ellentettje, így folyamatosan moderálhatta őt. 

Hirdetés

A legújabb bejelentkezése Instragramon azonban nem óvatlan spoilerezésnek, hanem direkt szivárogtatásnak tűnik, ugyanis Holland "véletlenül" megmutatta tabletjén a Pókember: Hazatérés folytatásának a címét, ami Spider-Man: Far From Home, azaz szabad fordításban Pókember: Messze az otthontól lesz. Ez a név reflektál arra, amit a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige mondott korábban, miszerint a következő részben Peter Parker a világ több részén is megfordul majd.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Hogy a folytatásra miképpen fognak hatni a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók 4 eseményei, az még eléggé ködös, viszont a Pókember: Hazatérés 2-ben Holland mellett várhatóan visszatér Zendaya, Michael Keaton és Marisa Tomei is, valamint azt pletykálják, hogy Jake Gyllenhaal alakíthatja a főgonoszt, Mysteriót. A premier 2019 nyarán esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.