Hirdetés

Comic-Con 2018 - a Marvel segítséget nyújtott a Végtelen háború után gyászoló rajongóknak

|

Azokon próbált segíteni a Marvel, akik nehezen tudják feldolgozni kedvenc karaktereik elvesztését.

Hirdetés

A legelkötelezettebb MFU rajongóknak nem feltétlenül volt könnyű falat az idén bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború. Joe és Anthony Russo rendezők olyan döntéseket hoztak és olyan lépéseket tettek, amelyekre kevesen számítottak, különösen ilyen vehemenciával. Szóval a stúdió az idei Comic-Con-on gondoskodott arról, hogy a sérült lelkű rajongók megkapják a szükséges szellemi támaszt.

Hirdetés

Noha idén a Marvel nem készült előadással filmes fronton, teljes egészében azért nem hagyta ki az eseményt. Felállítottak ugyanis egy standot, amit meglátogathattak azok a rajongók, akiket traumaként érintettek a Végtelen háború eseményei. Itt közösen leülhettek egy színész által játszott tanácsadó társaságában és beszélgethettek Marveles témákról.

A standot olyan pozitív üzenetekkel ragasztották körbe, mint a "Mi vagyunk Groot", vagy éppen, hogy "Erősebb vagy a vibrániumnál is". Kint egy karjait ölelésre nyújtó Hulk figurával is fotózkodhattak az ide látogatók, ezzel is enyhítve a gyászt (persze nem kell ezt túlgondolni, nyilván marketing és nem komoly okból állították fel ezt a standot). 

A rajongók már fenemód ki vannak éhezve a folytatásra, ám a még mindig alcím nélküli Bosszúállók 4 csak jövő májusban érkezik a mozikba. Szerencsére addig itt van nekünk A Hangya és a Darázs, valamint a Végtelen háború DVD-je is jön már néhány héten belül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.