Hirdetés

Comic-Con 2018 - a Wonder Woman 1984 is jelen volt

|

Összegyűjtöttük az új információkat.

Hirdetés

Nagyot mentek az elkövetkezendő DC produkciók a Warner Bros. nemrég megtartott Comic-Con panelján: a decemberben érkező Aquaman és a jövő áprilisra kitűzött Shazam! egyaránt megkapták első előzeteseiket, de az eseményen résztvevők ezeken felül a Wonder Woman 1984 kapcsán is láthattak egy rövid részletet, amit Patty Jenkins rendező, valamint Gal Gadot és Chris Pine prezentált. 

Hirdetés

Tekintve, hogy a film forgatása mindössze három hete vette kezdetét, Jenkins kihangsúlyozta, hogy nem tudnak sok mindent megmutatni, de némi exkluzív videoanyaggal mindenképp akartak készülni a H csarnokban jelenlévők számára. A jelenetben Wonder Woman teljes harci díszben robban be egy bevásárlóközpontba, ahol két fegyveres bűnözővel találja szembe magát. Látunk egy kislányt, aki tágra nyílt szemekkel, csodálattal figyeli a harcos amazont. Diana először biztonságos helyre viszi a lányt, majd a puszta kezével összezúzza a két férfi fegyvereit.

Gal Gadot szerint a Wonder Woman 1984 nem folytatás, hanem egy teljesen új fejezet, amiben ereje teljében láthatjuk a címszereplőt. Azért választották a '80-as éveket a történet idejének, mert az az időszak egyszerre mutatta be Amerikát a legjobb és a legrosszabb oldaláról, ráadásul a modernitás és a gépesített világ kezdetét is jelképezte. Jenkins természetesen titokban tartotta Steve Trevor (Pine) visszatérésének részleteit, de nagyon fontos szerepe lesz a filmben, és alig várja, hogy lássuk, mit álmodtak meg neki.

Néhány jelenlévő leírása szerint a teljes panel felhozatalából a Wonder Woman folytatása kapta a legnagyobb tapsot a közönségtől, ami azért jól mutatja, hogy milyen minőségi alkotással gazdagította a DC moziverzumát tavaly Patty Jenkins és Gal Gadot. 

A Wonder Woman 1984 viszont még egy kicsit odébb van, hiszen csak 2019 novemberében debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.