Hirdetés

0%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán John Travolta gengszterfilmje, a Gotti

|

A kritikákat összesítő oldalon a lehető legrosszabb értékelésen áll John Travolta új filmje, amitől úgy tűnik, senki nincs elájulva.

Hirdetés

Egy régebbi cikkünkben pont azt fejtegettük, hogy milyen hatással van a Rotten Tomatoes értékelés egy film bevételére, és az oldal működéséről is ejtettünk pár szót (amivel sokan nincsenek tisztában), miszerint a Rotten Tomatoes minden kritikát a "tetszett", avagy a "nem tetszett" kategóriába sorol, és így határoz meg egy százalékot.

Hirdetés

Vagyis egy film 40%-os értékelése statisztikailag annyit jelent, hogy a kritikusok által írt cikkek 40%-ának tetszett a film. Vagyis jelen esetben egy ember se volt, aki kicsit is pozitívan állt volna a Gottihoz. A mi kritikánkban is alig tudtunk egy-két pozitívumot említeni a filmet illetően, ami igen szomorú, hiszen ez lehetett volna John Travolta nagy visszatérése.

A Rotten Tomatoes oldalán eddig 17 értékelés alapján jött ki a lesújtó 0%, ami még emelkedhet, hiszen további értékelések is hozzá fognak majd adódni, viszont az eddigi egyöntetű negatív fogadtatást tekintve, nem biztos, hogy lesz, aki pozitívan fog írni a filmről. Travoltának ez a harmadik 0%-on álló filmje a paradicsomos oldalon, hiszen a 93-as Nicsak, ki beszél most!, és a 83-as Életben maradni is hasonlóan a legrosszabb értékelést kapták.

Ti mindezek ellenére adtok egy esélyt a filmnek, vagy inkább másra váltotok jegyet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.