Hirdetés

Folytatódik a Mark Wahlberg-féle 22 mérföld

|

Noha még az első részt sem láthattuk, viszont a kiadó bízik annyira a 22 mérföldben, hogy máris berendeljék a folytatását, amely már forgatókönyvíróval is büszkélkedhet.

Hirdetés

Mark Wahlberg és Peter Berg rendező korábban már háromszor (A túlélő, Mélytengeri pokol, A hazafiak napja) dolgoztak együtt és mindegyik kooperációból egy emlékezetes filmet sikerült összehozniuk. Éppen ezért várjuk érdeklődve a következő közös projektjüket, a 22 mérföldet, amelyben a színész a CIA egyik legtitkosabb szervezetének ügynökét alakítja, akinek egy tanút kell biztonságba vinnie, de ez nem lesz számára sétagalopp. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a filmet gyártó STXFilms nagyon bízik abban, hogy a Wahlberg főszereplésével készülő akció-thriller jól fog szerepelni a kasszáknál és a kritikusoknál egyaránt, ugyanis a The Hollywood Reporter szerint a vállalat máris zöld utat adott a folytatásnak. A második rész forgatókönyvéhez már fel is fogadtak egy írót, Umair Aleemet, aki a 2015-ös Mentőakció, valamint a Netflix által felvásárolt, fekete listás Kate szkriptjét körmölte. 

Egyelőre nem tudni, hogy Peter Berg is visszatér-e a rendezői székben, mindazonáltal a húzónév, vagyis Mark Wahlberg jelenlétére - még a hivatalos megerősítés hiányában is - mérget vehetünk. Az STXFilmes egyébként franchise-ban gondolkodik, vagyis a 22 mérföld és annak folytatása mellett a televíziós és VR piacot is megcélozza. A hazai mozikban szeptemberben derül ki, hogyan sikerült-e megteremteni egy jól jövedelmező franchise alapjait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.